An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. همایش ملی دین، فرهنگ و رسانه های نوین - چاپ خبر
سرویس:خبر
تاریخ خبر : چهارشنبه ۱۳ دی ۱۴۰۲- ۱۵:۱۴
برگزاری نشست مشترک رئیس دانشکده دین و رسانه با مدیران روابط عمومی مراکز حوزوی و دانشگاهی قم
...
به گزارش روابط عمومی دانشکده دین و رسانه، دکتر کمال اکبری، رئیس دانشکده دین و رسانه صدا و سیما در دیدار روز گذشته با مدیران روابط عمومی مراکز حوزوی و دانشگاهی قم، اظهار داشت: روابط عمومی نهادهای علمی نقش اساسی دارند چون باید یافته‌ها و تولیدات نهاد علمی مربوطه را به جامعه منتقل کرده و حلقه واسط ارتباط نهاد با جامعه باشند. وی افزود: ما آمادگی همکاری با روابط عمومی نهادهای علمی، در زمینه‌های مختلف را داریم تا بتوانیم هم ظرفیت ها و توانمندی‌ها را شناسایی کنیم و هم این که هم افزایی بیشتری در اجرای برنامه‌ها داشته باشیم. در این نشست همچنین آقای بجاری، مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده دین و رسانه بر عمق بخشی ارتباطات و همکاری در زمینه‌های استانی به ویژه ملی تأکید کرد و گفت: ما نیازمند همکاری روابط عمومی نهادهای علمی هستیم و تا حد توان نیز در اجرای برنامه‌های علمی و همسو یاری خواهیم کرد. دکتر زارعی مدیر پژوهش دانشکده دین و رسانه نیز در این نشست با اشاره به برگزاری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین و تشریح بخش های مختلف این همایش از تمدید زمان ارسال چکیده مقالات به دبیرخانه همایش تا 10 دی ماه 1402 خبر داد.