An error occurred while updating the entries. See the inner exception for details. ایده‌پردازان و دست‌اندرکاران استارت‌آپ‌ها نیز می‌توانند در همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شرکت کنند
تعداد بازدید : ۸۰
چهارشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۲ ۱۱:۰۱
ایده‌پردازان و دست‌اندرکاران استارت‌آپ‌ها نیز می‌توانند در همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شرکت کنند

ایده‌پردازان و دست‌اندرکاران استارت‌آپ‌ها نیز می‌توانند در همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شرکت کنند

...

عیسی زارعی دبیر اجرایی «همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» در نشست خبری این همایش، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های صورت گرفته، از ارسال 270 چکیده به دبیرخانه همایش خبر داد و افزود: این تعداد چکیده نشان‌دهنده استقبال خوب علاقمندان است و انتظار می‌رود تا 20 بهمن که آخرین مهلت ارسال مقالات است، شاهد دریافت تعداد مقالات قابل‌توجهی باشیم. با توجه به این استقبال و مشارکت اساتید دانشگاه و فضلای حوزوی امیدوار هستیم که همایش در سطح بسیار خوبی برگزار شده و مقالات و خروجی‌های قابل توجهی از این همایش عرضه شود.

وی با بیان اینکه مجموعه کتابچه چکیده‌ها و همچنین مجموعه مقالات چاپ خواهد شد، اظهار داشت: برخی از این مقالات که محتوای خوبی دارند، علاوه بر چاپ در کتاب مجموعه مقالات، در مجلات علمی‌پزوهشی دانشگاه نیز به چاپ خواهند رسید.

مدیر پژوهش دانشکده دین و رسانه با اشاره به بخش «فیلم‌جستار» در این همایش علمی‌بیان داشت: علاوه بر پژوهشگران که در بخش مقالات و جستارهای علمی می‌توانند مشارکت کنند، کسانی که ایده‌پرداز یا تولیدکننده محتوا بوده و یا در شکل‌گیری یک استارت‌آپ نقش داشته‌اند، می‌توانند از دانش و تجربه خود و ایده‌ای را که رویکرد دینی و فرهنگی دارد، در قالب یک فیلم به دبیرخانه همایش ارائه دهند.

وی با بیان اینکه به طور معمول در همایش های علمی افراد دارای سابقه پژوهش و تحصیلات دانشگاهی مشارکت می‌کنند، اضافه کرد: با توجه به اینکه رسانه‌های نوین در لایه‌های مختلف زندگی مردم حضور دارند، در بخش فیلم‌جستار و جستار علمی‌کسانی که به‌اصطلاح عملیاتی بوده و کار حرفه‌ای رسانه‌ای کرده‌اند می‌توانند خارج از قالب‌های مرسوم پژوهشی، در همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» مشارکت کنند.

زارعی با اشاره به برگزاری پیش‌نشست‌های علمی‌توسط دبیرخانه همایش، تصریح کرد: تاکنون نشست های تخصصی مختلفی را با مشارکت مراکز دانشگاهی و حوزوی برگزار کردیم: از جمله «مبانی فقهی تعاملات انسانی در متاورس»، «طراحی و مدیریت دینی سکوهای فضای مجازی»، «ارتباطات میان فرهنگی و نسبت آن با فضای مجازی» و«تلویزیون‌های تعاملی و تحول مصرف مخاطبان»، «فضای مجازی و سبک زندگی اخلاقی»، «راهکارهای آموزش دینی با رسانه‌های دیجتال» همچنین برنامه‌ریزی شده که تا پایان سال هر هفته یک نشست برگزار شود.

وی با بیان اینکه ویدئوی پیش‌نشست‌های همایش، برای همه علاقمندان قابل دسترسی است، تصریح کرد: صفحه‌ اختصاصی همایش در آپارات راه‌اندازی شده تا گزیده‌ای از این نشست‌ها در آنجا ارائه شود و همچنین فایل صوتی آنها نیز در کانال همایش در دسترس علاقه‌مندان قرار دارد. به‌علاوه، شبکه رویا در تلوبیون نیز ویدئویی جلسات و نشستهای علمی را پخش خواهد کرد.

دبیر اجرایی همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» در ادامه گفت: یکی از اهداف همایش مسأله شناسی رسانه‌های نوین در ارتباط با دین و فرهنگ است تا ابعاد آن مشخص شود؛ همچنین تولید ادبیات نظری در مباحث دینی، فرهنگی و رسانه‌های نوین نیز هدف دیگر همایش بوده است. وی در ادامه بیان اهداف، افزود: تولید پیشینه پژوهشی برای تحقیقات آتی و پیشبرد مطالعات مربوط به این حوزه و همچنین ارائه راهکارهای عملیاتی نیز مدنظر بوده است تا افرادی برای برخی از مسائل شناخته شده در حوزه دین و فرهنگ و رسانه‌های نوین، راه‌حل‌های عملیاتی ارائه دهند. این اهداف را ذیل محورهایی که اعلام شده است دنبال می‌کنیم.

زارعی از تعامل بسیاری از نویسندگان و پژوهشگران با دبیرخانه همایش خبر داد و در پایان خاطرنشان کرد: بسیاری از اساتید و پژوهشگران چکیده‌های خود را به دبیرخانه ارسال کرده‌اند و تا بیستم بهمن ماه 1402 که آخرین مهلت ارسال مقالات است، اصل مقاله را ارائه خواهند نمود. علاوه بر آن، حتی افرادی که تاکنون موفق به ارسال چکیده نشده اند، در صورتی که تا موعد مقرر اصل مقاله را اراسال کنند، مورد بررسی و داوری قرار خواهد گرفت. قابل یادآوری است پژوهشگران و علاقمندان جهت ارسال مقاله باید به آدرس rcnm.qomirib.ac.ir مراجعه نمایند.